LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS LOSION ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 50+, 200 ML

45,80 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Anthelios sprej za zaštitu SPF50+ pruža visoku zaštitu od UVA i UVB zračenja. Nakon nanošenja ne ostavlja bijele tragove. Formula je hipoalergena i pogodna za osjetljivu kožu. Ovo je prvi proizvod za zaštitu od sunca iz linije Anthelios koji uključuje karton u proizvodnju tube kako bi se upotreba nereciklirane plastike smanjila za 45 %.

Opis

Anthelios losion SPF50+ predstavlja minimalističku formulu bez smanjenog učinka zaštite, a prikladan je za osjetljivu kožu i kožu sklonu reakcijama na izloženost suncu. Novo, ekološki prihvatljivo pakiranje sadrži karton koji dolazi iz Europske unije te ima certifikat FSC ili PEFC.

Prva vrlo visoka zaštita od UVA zračenja prihvatljivija za okoliš. Ovo je prvi proizvod za zaštitu od sunca iz linije Anthelios koji uključuje karton u proizvodnju tube kako bi se upotreba nereciklirane plastike smanjila za 45 %.
Formula s tehnologijom Netlock kombinira vrlo visoku zaštitu od sunca s otpornošću, što rezultira proizvodom koji je prihvatljiviji za morski svijet.

  • bez masnog osjećaja
  • bez ljepljivog osjećaja
  • bez bijelih tragova
  • hipoalergeno

Način primjene

Nanijeti sredstvo za zaštitu od sunca neposredno prije izlaganja suncu. Sredstvo nanosite često i obilno da bi se održala zaštita, posebno nakon znojenja ili brisanja ručnikom.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.