VICHY CAPITAL SOLEIL vodica u spreju za djecu SPF50+, 200 ml

42,00 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Vichy vodica za tijelo SPF 50+ pruža vrlo visoku zaštitu od štetnih UVA i UVB zračenja. Prikladno je za cijelu obitelj a posebno je namijenjena za dječju kožu čak i za osjetljivu. S probiotičkim frakcijama i vulkanskom vodom Vichy štiti i umiruje kožu. Vodootporno. Hipoalergeno. Bez mirisa. Ispitano pod dermatološkim nadzorom.

Opis

Vichy vodeni fluid SPF 50+ pruža vrlo visoku zaštitu protiv UVB, UVA i drugih zračenja. Hidratantna tekstura pruža udobnost i sprječava iritacije. Hipoalergena formula namijenja je za vrlo osjetljivu kožu, testirana pod dermatološkim nadzorom. Sadrži probiotičke čestice i vulkansku vodu Vichy. Netlock tehnologija s filterom protiv širokog spektra zračenja osigurava lagan, nevidljiv završni sloj bez masnog osjećaja. UV filteri su zarobljeni u mikrokapljicama koje stvaraju izuzetno tanak, ujednačen i veoma otporan sloj kada se proizvod nanese na kožu.

Način primjene

Promućkajte prije upotrebe i nanesite prije izlaganja suncu. Nanosite ga često i obilno kako biste održali zaštitu, naročito poslije znojenja, kupanja ili brisanja. Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Ne izlažite bebe i malu djecu direktnom suncu, čak i kada koristite proizvod za zaštitu od sunca.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.