VICHY PROMO capital soleil UV-Age tonirani fluid spf50+ + mineral 89

42,30 KM

U cijenu je uključen PDV (17%)

Vichy Capital Soleil UV-age fluid za zaštitu od sunca protiv fotostarenja SPF50+ pruža visoku zaštitu od UVA i UVB zračenja i ujednačuje ten.

MINÉRAL 89 dnevni booster za snažniju i puniju kožu- jača funkciju kožne barijere, hidratizira i čini kožu punijom.

Opis

CAPITAL SOLEIL UV-Age Daily tonirani vodeni fluid za zaštitu od sunca protiv fotostarenja SPF50+, 40 ml

Pruža vrlo visoku zaštitu od sunca za lice i ujednačuje ten. Pomaže u sprečavanju pojave bora, tamnih mrlja i oksidativnog stresa kao posljedica UV zračenja i onečišćenja. Patentirana NETLOCK tehnologija: nova tehnologija umreženih filtara u laganom sloju za ultra lak, nevidljiv, nemasni trag. Fluid jer otporan na znoj. Hipoalergeno, testirano pod oftamološkom kontrolom. Probiotičke frakcije. Peptidi.

Klinički dokazana korektivna učinkovitost na znakove fotostarenja, uključujući tamne mrlje i nedostatak popunjenosti. Njegova formula pruža lagano prekrivanje kako bi ujednačila i naglasila ten kože.

Način primjene

Nanesite sredstvo za zaštitu od sunca prije izlaganja suncu. Sredstvo nanosite često i obilno da biste održali zaštitu, posebno nakon znojenja, plivanja i drugih aktivnosti. Nanesite na cijelo lice kao posljednji korak u svojoj rutini njege kože:

1. Istisnite 5 do 6 pritisaka pumpice.
2. Nanesite na lice pokretom ruku prema gore.
3. Čak i na područje oko očiju i područje vrata.

MINÉRAL 89 Dnevni booster za snažniju i puniju kožu, 30ml:

Njegova jedinstvena formula oslanja se na patentiranu tehnologiju: mješavinu 89 % vulkanske vode Vichy bogate molekulima minerala i s hijaluronskom kiselinom visoke molekularne mase.
Minimalistička formula je bez dodanih mirisa i bez alkohola, tako da odgovara čak i najosjetljivijoj koži. Osnažuje kožnu barijeru. Hidrira, popunjava i osnažuje kožu.​
24-satna hidratacija.

Način primjene

Ujutro i navečer nanesite dva potiska na očišćenu kožu kao prvi korak u rutini njege kože.

Podijeli s prijateljima

Napomena:
Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.